Accessoires

Wij verkopen ook verschillende accessoires en fiets onderdelen, u kunt terecht bij ons voor:

Fietsmanden, fietskratten, fietstassen, dierenfietsmanden,  verschillende soorten verlichting, zadels, kinderzitjes met bijhorende accessoires, winterbanden, fietssloten en nog veel meer. Heb je iets nodig, kom gerust langs of bel even op telefoonnummer: 033-2854699

Wij verkopen accessoires zoals fietstassen, manden, zadeldekjes en bijpassende fietsbellen van de merken:

Dit zijn fijne en betrouwbare merken om mee te werken, zij gaan met de tijd mee en hebben goede kwaliteit producten  voor jarenlang fietsplezier. Ze hebben basic producten maar ook eigentijdse items hebben zij in de collectie zitten. kortom voor ieder wat wils, neem gerust een kijkje op de sites.
Kerst_banner_Basil_V1_DEF

L ekk  er   winkelen, naar school of naar het werk, tassen zijn er voor alle doelen. Nieuw zijn tassen met een geheime missie. Achter een speciaal klepje zit een uitgekiende ophanging voor de fiets. Dus zo vanuit de bus, trein of winkel op de fiets. En voordat deze tassen aan de bagagedrager hangen denkt niemand aan een fietstas. Het aloude fietskoffertje met overslagklep is passé. New looxs staat voor fijne, sterke mode tassen.

Achter deze innovatieve designs en liefdevolle functionele details zit de know-how van vrouwen, die zich niet alleen bezig houden met de techniek, maar vooral oog hebben voor praktisch gebruik en stijl. De collectie omvat ook een serie elegante en handige fietsmanden met speciaal ontwikkelde bevestigingssystemen. De Turnlock maakt het zelfs mogelijk een fietsmand te gebruiken in combinatie met een verstelbaar stuur.

Naast de eigen collectie ontwikkelt het designteam van Burgers ook speciale tassen op verzoek van klanten zoals Gazelle, Alpina, Halfords, XLC en Cortina. Kijk ook eens op de website van deze merken voor meer fietstassen van New Looxs!
De verpakking die New Looxs enige tijd geleden geïntroduceerd heeft, ziet er natuurlijk mooi uit. Maar belangrijker is nog dat deze verpakking veel milieuvriendelijker is dan de oude plastic zakken die gemaakt worden van PVC. De nieuwe verpakking is gemaakt van Polyetheen, welke geen giftige stoffen bevat en zelfs recyclebaar is. In verschillende gemeenten kunnen deze verpakkingen al ingeleverd worden ter recycling. Het is misschien een kleine stap, maar ook New Looxs zoekt naar oplossingen om het milieu minder te belasten.

Naast manden en tassen verkopen wij natuurlijk ook Fietsstoeltjes en windschermen van verschillende merken zoals Bobike, Yepp, GMG, Qibbel en Romer.  Wij kunnen van alles bestellen om uw kleintje veilig te vervoeren zoals: voorstoeltjes, achterstoeltjes, bijpassende windschermen, inlays en kussentjes maar ook een slaaprol, verlengsets of montage beugels.
Kinderzitjes zijn er in verschillende maten en leefdtijden, zo heb je zitjes vanaf 9 maanden (als kinderen zelfstandig kunnen zitten) tot 3 jaar. maar ook zitjes van 9 mnd tot 6 jaar, deze zitten dan achterop de fiets. en van 3 tot 9 jaar ongeveer, deze zitjes zijn geschikt tot 35 kg.

Kom gerust langs om te kijken wat er geschikt is voor uw fiets.

groot_6foto 2.JPG fiets 24 foto 3.JPG fiets 29  fietsstoelGMGY113[1]

 

 

Fietsstoeltje van Bobike als beste uit de test van de Consumentenbond

 

De zitjes van Bobike zijn toonaangevend op het gebied van veilig fietsen met kinderen. Dit bewijst ook het recente onderzoek dat is gepubliceerd in het tijdschrift van de Consumentenbond.

De Consumentenbond beoordeelde acht gangbare fietskinderzitjes, voor kinderen van ongeveer negen maanden tot en met 9 jaar.  Er is rekening gehouden met verschillende aspecten van de zitjes; waaronder het design, de veiligheid, het comfort en de afwerking.

Bobike’s Mini Exclusive is als beste getest van alle zitjes op de eerder genoemde punten. Daarnaast is dit voorzitje ook uitgeroepen tot “Best Buy”, wat inhoudt dat het product de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Onlangs is Bobike opgegaan in de Polisport Group. De nieuwe Bobike range zal leverbaar blijven via de reguliere verkoopkanalen. Volgens Ronald Schepping, brand manager bij Bobike, is het doel voor de komende jaren om zitjes te blijven ontwikkelen die nr.1 zijn op het gebied van veiligheid en het verbeteren van de service en de distributie.